Hoe uniek is Naga Meditatie (2)

Als alle reeds zeer bekende meditatievormen allemaal een kop hebben en een staart en een vacht en vier poten, en het is een hond en Naga Meditatie heeft ook een kop en een staart en dergelijke, dan hoeft het nog geen hond te wezen! Daarom beweer ik dat Naga Meditatie ondanks de nodige gelijkenissen volledig uniek is!

Gepubliceerd door

Nathan

Self-knowledge has had my undivided attention all my life. I have sought spirituality close to home and traveled through India and Israel. I have written for various magazines, including Religion & Mysticism. Furthermore, I have given lectures and workshops alone and together with my wife Chandra in the light of self-knowledge and healing. "He who knows everything except himself misses everything." (Gospel of Thomas.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s