Het nu trainen van je zintuiglijk gewaarzijn

Voel wat je voelt, hoor wat je hoort, zie wat je ziet, proef wat je proeft en ruik wat je ruikt. Zonder hier een bepaald patroon in te volgen maar gewoon: wat komt het eerste nu bij je binnen. En dan.. En dan… Ook staat hierbij niet de ademhaling centraal of het werken vanaf je kruin naar je tenen! Wat bij deze training belangrijk is: dat de waarnemer het waargenomene is!

Gepubliceerd door

Nathan

Self-knowledge has had my undivided attention all my life. I have sought spirituality close to home and traveled through India and Israel. I have written for various magazines, including Religion & Mysticism. Furthermore, I have given lectures and workshops alone and together with my wife Chandra in the light of self-knowledge and healing. "He who knows everything except himself misses everything." (Gospel of Thomas.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s