Heb je een meditatieleraar nodig?

Het ligt er maar aan waar je nu staat met jezelf. Misschien gaat het wel heel goed op je zolderkamertje zo alleen maar het kan ook zo zijn dat je al een jaar vastzit en niet echt verder komt met zelfkennis, alles wat daarmee te maken heeft. Maar… je kunt zo’n situatie ook ervaren omdat je zo’n nodig meteen met een leraar aan de gang moest.
Het gaat immers om de praktijk, de waarheid, nietwaar?

Gepubliceerd door

Nathan

Self-knowledge has had my undivided attention all my life. I have sought spirituality close to home and traveled through India and Israel. I have written for various magazines, including Religion & Mysticism. Furthermore, I have given lectures and workshops alone and together with my wife Chandra in the light of self-knowledge and healing. "He who knows everything except himself misses everything." (Gospel of Thomas.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s