Sessie radicaal bewustzijn

Een ontmoeting… Praten met elkaar over wat bewustzijn is. Ik zeg je: je bent niet het brein maar bewustzijn. En als dit zo is: hoe zal dan je leven eruit gaan zien? Dus geen training wat het zintuiglijk gewaarzijn betreft maar direct spreken over bewustzijn zelf: radicaal-bewust-zijn.

Gepubliceerd door

Nathan

Self-knowledge has had my undivided attention all my life. I have sought spirituality close to home and traveled through India and Israel. I have written for various magazines, including Religion & Mysticism. Furthermore, I have given lectures and workshops alone and together with my wife Chandra in the light of self-knowledge and healing. "He who knows everything except himself misses everything." (Gospel of Thomas.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s